maanantai 24. huhtikuuta 2017

Räntää, rakeita ja auringonpaistetta

Viime viikonloppuna teatterilla harjoiteltiin ahkerasti Seitsemän veljeksen tahdeissa. Teatterilaiset ahkeroivat siitäkin huolimatta, että auringonpaiste vaihtui välillä nopeastikin lumi-, räntä- ja raekuuroihin. Ypäjällä kuitenkin tiedetään, että harjoituksiin varustaudutaan säiden mukaan pilkkihaalareista hellehattuihin. Nyt ovat hellehatut saaneet vielä odotella, mutta toivottavasti niillekin tulee vielä käyttöä. 

Itse kävin sunnuntaina 23.4. ensimmäistä kertaa katsomassa ulkoharjoitusta, ja täytyy todeta, että näkemäni perusteella odotan innolla jo tulevaa. Orkesteri harjoitteli vielä sisätiloissa ja siirtyivät kuorolaisetkin sisälle laulamaan harjoituksen puolessa välissä. 

Tässä vähän kuvasatoa sunnuntaisesta harjoituksesta:










 Kaikki kuvat: Tanja Altti 

Monenlaista puuhaa riittää kaikille

Samaan aikaan kun näyttelijät ja soittajat treenaavat omia osuuksiaan, tapahtuu myös taustalla  paljon. Lippukauppa käy kuumana ja lipunmyyjät vastailevat sähköposteihin ja tiedusteluihin aktiivisesti. Toukokuussa lippupuhelin laajentaa aukioloaikojaan ollen avoinna maanantaisin klo 18-20, perjantaisin klo 16-18 ja viikonloppuisin klo 11-13.

Lavastuksen parissa työskennellään sahat vinkuen ja vaatteita ommellaan vauhdilla. Markkinoinnin puolella jaellaan esitteitä ja tehdään lehti-ilmoituksia, sovitellaan T-paitakokoja ja suunnitellaan yhteistyökuvioita eri tahojen kanssa. Tänään julkaistiin sukkakilpailu yhteistyössä Novitan kanssa!

Monenlaista työtä on tehtävänä ennen kuin ensi-ilta koittaa. Innolla jo odotan sitä ihanaa näytöskautta, kun jännitys kihelmöi ihan jokaisen – niin näyttelijän, laulajan tai soittajan kuin järkkärin tai lipunmyyjän vatsanpohjissa. 

- Tanja Altti -
sihteeri, markkinoija, graafinen suunnittelija...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti