perjantai 14. kesäkuuta 2013

Tänään se alkaa!

Nyt on taas vierähtänyt kokonainen harjoituskausi ja tänään on jo ensi-ilta! Toivottavasti katsojia on paljon! Aika vain on mennyt niin nopeasti...

Itse olen orkesterissa. Meidän harjoittelumme ei ole ollut niin rankkaa kuin näyttelijoiden, mutta sävelet kuitenkin ovat kohdillaan! Siitä voimme kiittää muusikinohjaajaamme Kari Mäkirantaa.
Se on niin mukavaa tulla harjoituksiin (tai esitykseen), istua samalle tutulle paikalle, ja antaa vain musiikin viedä. On hauskaa myös katsoa näytelmää siinä sivussa. Tosin, pari kertaa olen jäänyt katsomaan näytelmää, vaikka soiton pitäisi alkaa! :D

Eilen oli kenraaliharjoitukset. Minulle se kyllä tuntui jo ihan esitykseltä, koska katsojiakin oli! Repesin kyllä totaalisesti, kun Kari tuli lavalle leteissään, jotka menivät korvan päältä.
Harmi vain, että sade kiusasi meitä koko harjoituksen ajan, tai no, näyttelijöitä. Toivottavasti sää on parempi muissa esityksissä. Onneksi meitä suojaa ne hauskat kopit!

Loppujen lopuksi toivotan meille kaikille onnea ensi-iltaan ja menestyvää esityskautta! Toivottavasti tästä tulee yhtä hauskaa niin kuin aikaisempina vuosina! Tämä on ollut mahtavaa alusta asti, eikä (ainakaan minua) haittaa jos jokin menisi hassusti. Ypäjän Musiikkiteatteri on niiin muistelemisen arvoinen kuin teatteri voi koskaan olla ja tulla olemaan!

Vielä kerran onnea meille kaikille ja nautitaan!

- Rosa -

1 kommentti:

  1. Ensi-ilta oli todella mahtava - suosittelen !
    tv. Hannu Mustonen Humppila

    VastaaPoista