sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Taas mennään

Oho, missäs välissä syksy ehti jo näin pitkälle? Miten ihmeessä on voitu jo päästä siihen pisteeseen vuotta, jossa tähyäminen kohti seuraavaa kesää aloitetaan ihan tosissaan?


Mutta niin se vain on, että ypäjäläisen Viulunsoittajan ensitahdit isketään ilmoille tänään, sunnuntaina 21.10.2012, klo 15.00 Perttulan koululla. Eli ensi kesän musikaalia valmistelevat treenit alkavat! Jo! Ja alkavatkin pikkuisen tavallista varhaisemmassa vaiheessa, sillä myös esityskausi on jo kuukautta aiemmin kuin tänä vuonna, eli 14.6. - 6.7.2013.

Viulunsoittaja katolla -musikaali on tehty Ypäjällä jo kerran aikaisemmin - tosin jo kaksikymmnetä vuotta sitten. Tuolloin mukana olleille tuleva produktio tarjoilee kihelmöivän haasteen: miten tehdä uudelleen jo kerran tehty, miten katsoa kappaletta uusin silmin. Varsinkin nuorempi teatterin väki tuntuu puolestaan olevan Viulunsoittajan valinnasta varauksettoman innoissaan ja vaikuttaa siltä, että moni "vanha" teatterilainen on tämän teoksen myötä palaamassa takaisin lavalle välivuoden tai -vuosien jälkeen.


Viulunsoittaja katolla -musikaalin Anatevkan kylässä on paljon monenlaista väkeä - uudet teatterin harrastajat ovat lämpimästi tervetulleita täyttämään kylää ja tekemään eteläisen Suomen parasta musiikkikesäteatteria! Orkesterikin kaipaa lisää soittajia. Ja jos ei mieli lavalle, niin oma paikka voi löytyä vaikkapa lavasteiden tekijöiden, markkinointiväen tai lipunmyyjien joukosta.


Blogi elää ulkonäöllisesti eräänlaista väliaikaa. Oli jo aika sanoa "hei hei" The Boy Friend -musikaalin mukanaan tuomalle pinkille maailmalle. Mutta pian blogin valtaa Viulunsoittaja ihan omine värimaailmoineen.


- Iina -  











1 kommentti: