torstai 27. syyskuuta 2012

Talkoot vol. 1

Viime sunnuntaina satoi vettä koko päivän, eikä mitään pikkusadetta vaan ihan sillai kaatamalla. Kalenterissa komeili purkutalkoot teatterilla. Sinnepä siis suoraan aamupalapöydästä.

Teatterilla päätettiin hypätä suoraan väliajalle eli homma aloitettiin kanttiinista. Katokset, pöydät ja tuolit pääsivät talviteloille ja siivoushommia suoritettiin niin teatterin sisätiloissa kuin joka puolella pihapiirissäkin. Grande finale, eli Nizzan purku koitti vasta, kun kaikki muut hommat oli saatu alta pois.

Keli ei nujertanut meitä tälläkään kertaa vaan olo oli samanlainen kuin muulloinkin lavalla kaatosateen yllättäessä; siitä sai lisää virtaa ja jopa hymynkaretta aina kun joku sadepukuinen vettävaluva hahmo ohitti muurahaispoluksi muotoutuneella purkujäteväylällämme - hyvää katsekontaktireeniäkin ;)

Päivän mittaan saatiin nauttia Sirkan ja Teijan loihtimista keitoista, jotka maistui ihan käsittämättömän hyviltä, lukemattomien pyyntöjen ansiosta Sirkka lupasikin laittaa kasvissosekeiton reseptin yleiseen jakoon, nam! Sovittiin muuten että uudet talkoot tulee vain jos samaista keittoa on tarjolla ja taidettiin myöntävä hymähdys tästä saadakin. Kannattaakin saapua paikalle kun seuraava talkookutsu sähköpostiin kilahtaa. Oraakkeli en liene, mutta väitän kilahduksen kuuluvan aika pian! Sitä varrotessa jään vesi kielellä odottelemaan reseptiä, tosin suppilovahveroboxi näyttää tyhjältä. Pääsisinköhän ensi yön unessa sienimetsään...

- Henrika -Kuvat: Henrika Ojala

1 kommentti:

  1. Ton Äänisähkö, ÄLÄ KOSKE! teipin vois varmaan ottaa pois tosta 16sta voimavirtatöpselistä kun sitä ei oo käytetty äänentoiston tarpeisiin ainakaan kahteen vuoteen...

    VastaaPoista