tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kevät etenee

Niin on jälleen kalenteri käännetty maaliskuun puolelle ja Ypäjän Musiikkiteatteri alkaa heräilemään pikkuhiljaa talviunilta.

Vaikka näyttämöalueella onkin vielä suhteellisen surullisen näköistä ja harmaata, niin harjoituksissa on täysi tohina päällä kun teatterilaiset kaivelevat viulunsoittajaa muistilokeroistaan. Kuka minkäkinlaisella menestyksellä.Suurinta iloa tällaisen “vanhan” elämään tuo uutena mukaan tulevien ihmisten ihastuttava hämmästyneisyys, kun Mäkirannan Kari polkaisee harjoitukset käyntiin äänenavauksella ja siirtyy nopealla tempolla musikaalin kappaleisiin.


Ja pianpa ne uudetkin pääsevät jyvälle ja hymyt leviävät heidänkin hetkittäin jopa pelokkaille kasvoilleen. Vaikka on todettava, että Ypäjän Musiikkiteatteriin ei ole aivan yksinkertaista tulla kun “vanhoille” on vuosien saatossa kehittynyt täysin omanlaisensa huumori ja hierarkia.

Harjoitukset kuitenkin etenevät omalla painollaan ja kappaleet alkavat kuulostaa kuoromusiikilta, unohtamatta loistavaa orkesteria, joka soitti taas kuin ei olisi lavalta poistunutkaan.

Kaikki kuvat: Arttu Malin
Vaan onneksi sentään ensi-iltaan on vielä yli kolme kuukautta, sillä työtä riittää aivan varmasti koko kevääksi...

- Arttu - 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti