perjantai 20. helmikuuta 2015

Rooleja, eläimiä ja villasukkia

Ensi kesänä on tulossa kolmas kesäni teatterissa, ja tämä on toinen näytelmäni. Roolieni kehitys on ollut mielenkiintoinen; ensimmäisenä kesänä olin kerjäläismies Reb Nachum, seuraavana kesänä samaisessa Viulunsoittaja katolla -teoksessa olin kerjäläismiehen lisäksi venäläinen sotilas, mies hänkin. Tänä vuonna olen viimein nainen, vieläpä Elina! Siinä missä Samulilta kyseltiin etukäteen, haluaisiko hän Akselin roolin, minulle rooli selvisi ensimmäisissä harjoituksissa. Näin iso rooli vaatii paljon tekemistä ja sitoutumista, mutta varmasti myös antaa paljon. Saa nähdä, uskaltaako isäni tulla katsomaan esitystä, kun raasu pelkää, että mokaan aivan perusteellisesti!

Onneksi en ole yksin tätä tekemässä, vaan mukana on iso joukko teatteriväkeä, joilta saa tukea ja apua aina, kun tarvitsee.

Toiminnan tarkkailua lauluharjoituksissa
Tämänkertaisessa produktiossa on suorastaan eläimellinen meno. Tähän mennessä olemme tavanneet harjoituksissa ainakin koiria, panttereita ja puumia. Peikoistakin on ollut puhetta, ja lintujakin olemme nähneet. Mitä näkyy lavalla, se selviää kesällä!

Pantterit liikkeellä!
Puuma vaanii saalista
Sekä Kartanon että Perttulan koululla on koulun säännöt: ei kengät jalassa etenkään liikuntasaliin! Tämän seurauksena melkein kaikilla teatterilaisilla on villasukat mukana. Melkoinen kavalkadi niistä saadaankin aikaan, kun erilaiset, eri näköiset ja eri väriset sukat liukuvat pitkin salin lattiaa.

- Ilona - 

Värikästä villasukkailua. Kaikki kuvat: Ilona Rauhala


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti