torstai 19. huhtikuuta 2012

Kolme kuukautta ensi-iltaan

Se häämöttää jossain kaukana, kaukana. Tuikkii ja välkkyy siellä kutsuvana, mutta vielä jotenkin saavuttamattoman oloisena. Ensi-ilta nimittäin.

Ypäjällä flirttaillaan tänä kesänä poikakaverin - siis Sandy Wilsonin valloittavan The Boy Friend -musikaalin - kanssa. 

Vielä se pitää vain kuvitella. Se, miten Nizzan kuuma rantahietikko polttaa varpaiden alla, charleston kaikaa korvissa ja nuoret neidot unelmoivat poikaystävistä. Kolmen kuukauden päästä yleisö kuitenkin jo pääsee näkemään millaista kuhinaa syntyykään, kun yksityisesessä tyttökoulussa, Villa Capricessa, järjestetään suuret tanssiaiset. Hersyvän ilottelun, juonenpunomisten ja rakastuneiden huokailujen sokkeloissa ei kommelluksitta selvitä.

Ypäjän musiikkiteatterin lavalla nähdään tulevanakin kesänä monikymmenpäinen harrastajanäyttelijöiden ja -muusikoiden joukko. Kepeän 1920-luvun musikaali-ilottelun ohjaa Hannele Martikainen. Hilpeisiin rytmeihin johtaa musiikkiteatterin konkari Kari Mäkiranta ja koreografi Kati Kotilainen puolestaan laittaa keimailevan charlestonin askeleet kohdilleen. Kellohatut ja paljetit lavalle loihtii kiitelty puvustaja Piritta Kämi-Conway. Ypäjän Musiikkiteatterin luottolavastaja Sampsa Jaakkola taikoo Loimijoen rantamaille Ranskan Rivieran.

Kolme kuukautta ensimmäiseen esitykseen. Tervetuloa kohti ensi-iltaa kanssamme!

- Iina -

2 kommenttia:

 1. Mahtavaa. Odotan jo innolla kesän esityksiä!

  Onpa kiva päästä täältä lukemaan mitä harjoituksiin kuuluu, kun itse ei vielä pääse mukaan. Mutta jonain vuonna taas... ja ehkäpä "peräsakki" tulee mukana, kunhan tuosta vähän kasvavat :D.

  Antoisaa harjoituskautta kaikille!

  -Tanja A.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tanja!
  Mä näen jo sieluni silmin, kuinka sinä ja tytöt hääritte teatterilla :)
  Näkemisiin ja kuulumisiin
  - Iina -

  VastaaPoista