perjantai 27. huhtikuuta 2012

Laulu raikaa ja tanssin taikaa!

Viime viikonloppuna treenattiin tanssiaskeleita ja harjoiteltiin muun muassa valssia. Toisille  meistä tanssiminen on vielä aika vierasta ja uutta, mutta kyllä ne ylimääräiset ja koreografiaan kuulumattomatkin askeleet saadaan hiljalleen karsittua pois. Toisaalta, kohta kun saamme lisää vauhtia ja meininkiä, niin eiköhän koreografi lisää menetetyt ylimääräiset askeleet takaisin.. vähintäänkin tuplana!

Harjoituksista tekee hauskaa ja ehkä hieman vaativaakin se, että pääsemme itse vaikuttamaan harjoitusten sisältöön ja mahdolliseen koreografiaan. Toisaalta se lisää mielenkiintoa ja aktiivisuutta harjoituksissa.

Tässä vaiheessa viikonloppuisin olevat tanssitreenit kohottavat meidän jokaisen fyysistä kuntoa. Kesällä olemmekin sitten jokainen huippuvireessä, myös tanssillisesti! Viime lauantain harjoituksiin kuului myös "rantalentopalloa, uimista sekä rannalla loikoilua polttavan auringon alla". Sanoisin, että aika leppoisat harjoitusolosuhteet meillä Ypäjällä! Paikalla oli myös oma uimaopettajamme, jonka johdolla sukellettiin pinnan alle ja uitiin tehokkaasti eteenpäin. ;)

Sunnuntaina puolestaan oli kuorotreenit, joissa kerrattiin jo opittuja kappaleita sekä tietty opeteltiin uutta. Pian varmaan me kaikki voimme jo jättää nuotit nurkkaan. Viimeistään silloin, kun pääsemme ulos aurinkoon harjoittelemaan!

- Tuija -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti