tiistai 7. elokuuta 2012

Nyt se sitten on ohi – valitettavasti!

The Boy Friend on valitettavasti tullut tiensä päähän. Siis teoksen viimeinen esitys oli viime lauantaina 4.8.2012. Villa Capricen tyttökoulu on suljettu, todistukset jaettu ja suvivirsi laulettu. Noin 6000 katsojan lisäksi ihania muistoja ja vauhdikasta musiikkia päähän soimaan jäi myös koko työryhmälle. Jos teoksen tarinassa ehkä jotakin menetettiin, niin isot tanssit ja runsas musiikki ja tietenkin se rakkaus taatusti korvasivat asian!


Viimeisen näytöksen jälkeen madame Dubonnet jakoi todistukset ja koulun tytöt kajauttivat suvivirren - kaikki jo siviileissä. Kuva: Mikko Malin
Viimeisen esityksen jälkeen pidetyssä karonkassa häipyi pitkävetokohde Riikka-pystien osalta. Pystin numero kaksi sai Annele Kasurinen hänen viettäessään 40-vuotistaiteilijajuhlaa harrastajanäyttelijänä tietenkin työn merkeissä lady Brockhurstin roolissa. Jopa Annele hiljeni useiksi minuuteiksi osakseen tulleesta huomiosta, minkä koko muu joukko Kasurisen Kari mukaan lukien niina sanotusti pani merkille. Älkää nyt muut kuitenkaan pelästykö: ehkä jollakin muullakin kriteerillä voi pystin saada kuin olemalla 40 vuotta 'lauteilla'.

Liikuttunut Annele juuri Riikka-pystin saatuaan. Kuva: Mikko Malin
Samassa yhteydessä valittiin myös Ypäjän musiikkiteatterin ensimmäiset Teatterifrendi -kunniamaininnat. Teatterifrendi on henkilö, jonka työryhmä valitsee keskuudestaan laajoilla perusteluilla kuten avulias, aurinkoinen, aina iloinen, ei edes osaa sanoa pahasti, kannustava, hymyilevä, jaksaa tsempata sateellakin ja vaikka mitä. Ensimmäisessä äänestyksessä valituksi tuli kaksi henkilöä tasaäänin: Heini Liukkonen ja Seija Mustamo. Molemmat olivat selvästi yllättyneitä ja iloisia ja porukan raivoisista suosionosoituksista päätellen valinnat osuivat juuri oikeisiin henkilöihin.

Tämä blogi tuskin loppuu vaikka Poikakaveri loppuikin. Yhdistyksen johtokunta on niin sanotusti laittanut uutta matoa koukkuun ja vaikka vielä on fiilisteltävä menneen teoksen parissa, uskoisin, että varsin pian päivitysten sisältö siirtyy Viulunsoittajaan katolla. Eli ei muuta kuin seuraamaan kuinka elämä alkaa hahmottua kohti pientä Anatevkan kylää...
 

YMT:n orkesteri keräsi jälleen runsaasti kiitosta The Boy Friendin esityskaudella. Kuva: Mikko Malin
The Boy Friendin tekemiseen tarvittiin koko 70 hengen joukko ja ihan yhtä varmasti uuden teoksen pystyttämiseen tarvitaan jokainen vanha ja mielellään melkoinen joukko uusia ihmisiä taas harjoittelemaan, markkinoimaan, lavastamaan, myymään makkaroita ja käsiohjelmia ja kahvia, laittamaan autoja siististi parkkiin ja tietenkin esittämään ja kiittämään kotiin lähtevää katsojaa käynnistä vielä portilla!

Kiitos ystävät menneestä kesästä!

- Mikko -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti