tiistai 19. maaliskuuta 2013

Nyt ne ovat taas alkaneet


Nyt ne ovat taas alkaneet, meinaan teatterin harjoitukset. Tuntuu hieman kaukaiselta tässä vaiheessa, että ensi iltaan on jäljellä vain kolmisen kuukautta ja tuntuu, että mitään ei vielä olla tehty. Toisaalta tuntuu, että on tehty hyvinkin paljon, ettei oikein osaa erottaa vielä kaikkea mitä tuleman pitää. 


Laulaminen tuntuu huomattavasti edellisvuotta helpommalta, osittain jo siksi, että tuntee kuuluvansa joukkoon, toisin kuin ensimmäisenä esityskautenani, jolloin olin aluksi hieman hämmentynyt äärimmäisen lämpimästä vastaanotosta. Yleensä pukeutumistyylini aiheuttaa ihmisissä erilaisia reaktioita, mutta teatterilla kukaan ei kiinnittänyt siihen mitään huomiota, jota arvostan suuresti.


Viime vuoteen verrattuna roolini on huomattavasti isompi ja arvostan luottamusta jonka olen saanut tämän roolin vetämisen puolesta. Eniten tässä vaiheessa ehkä odotan tulevaa puvustusta. Edellisvuoden polvihousuihin ja villapaitaan verrattuna on varmasti tulossa vähän hankalemmat varusteet, joissa pääsee tanssimaan. Tanssiminenkin tuntuu tänä vuonna paljon helpommalta, nyt kun osaan asennoitua siihen luontevasti.


Tulossa on paljon töitä ja paljon harjoituksia, kotonakin pääsee harjoittelemaan sekä dialogia että lauluja, että voi sitten ylpeänä pukeutua yleisön eteen ja antaa kaikkensa heitä viihdyttääkseen.

- Lari -1 kommentti:

  1. Ihania kuvia ihanista muruista <3 ja kiva nähdä noin paljon uusia kasvojakin mukana :) tuun varmasti lähiaikoina seuraamaan treenejä ja talkoisiin ! ikävä <3

    VastaaPoista