maanantai 28. huhtikuuta 2014

Hetki ennen ulkotreenejä


Huhtikuukin alkaa käydä vähiin ja teatterilaisten katseet on suunnattu tiukasti kohti ensi-iltaa.
Sunnuntain 27.4. harjoituksissa oli rento tunnelma, mutta samalla ilmassa oli odotusta ja ehkä jopa jännitystä, jota ei ainakaan vähentänyt puheenjohtajan ilmoitus viikon päästä koittavasta ulkotreeneihin siirtymisestä. 


Tähän asti on treenattu “turvallisesti” sisätiloissa, mutta ulkona odottaa uusi maailma ja kuitenkin vanhat tutut nurkat. Lavasteporukka huokaisee helpotuksesta, kun tiedetään ettei tarvitse rakentaa mitään suurta ja näyttelijät muistelevat, että mihinkäs ne pilkkihaalarit taas tulikaan laitettua.Ensi-iltaan on alle 40 päivää aikaa ja siinä ajassa teos pitäisi taas saada esitettävään kuntoon.
Paljon on muistissa edellisestä vuodesta, mutta paljon on päässyt myös unohtumaan. Allekirjoittanut ainakin joutuu muutaman kerran muistelemaan tanssien askelia. Ensimmäistä vuotta mukana olevilla ei vielä ole aivan selkeää kuvaa tulevan treenikauden vaatimuksista tai hektisyydestä, mutta kyllä totuus heillekin ennen kesäkuuta valkenee.


Onneksi on kuitenkin yksi asia joka pysyy muuttumattomana eikä unohdu ikinä: Ypäjän Musiikkiteatterin me-henki, joka kantaa ja kannustaa jokaista eteenpäin aina viimeisiin esityksiin asti.

- Arttu -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti