sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Loppusuora alkaaKuva: Katariina Kannisto

Nyt se on vihdoinkin alkanut toden teolla. Nimittäin Ypäjän Musiikkiteatterin treenikausi. Ensimmäiset ulkoharjoitukset ovat takana ja kuten aiempina vuosina on opittu, sääolot ovat olleet hieman “viileät” ja “kosteat”.
Vaan meitäpä ei kelit haittaa, kun tehdään hyvällä porukalla hyvillä mielin hyvää musiikkiteatteria. Aina voi joltakulta lainata sadeasua, jos on itse sellaisen unohtanut ottaa mukaan. Myös muuta vaatetusta löytyy teatterilta ja teatterilaisilta tarpeeksi, ettei kenenkään tarvitse palella.


Kuvat yllä: Mirella Timonen
Ja vaikka vaatetuksesta huolimatta meinaisi tulla kylmä, niin yhteishenki ja läheisyys lämmittävät ja yhdessä tekeminen antaa voimaa jaksaa.

Viikonlopun harjoitusten pääpaino oli tansseissa ja kylläpä ne jo melkein alkoivat tanssimiselta näyttääkin. Vielä on kuitenkin “pientä hiomista” ja hienosäätöä, ennenkuin voimme päästää yleisön katsomoon.Kuvat yllä: Arttu Malin
Ulkopuolisia ei ole hyvä päästää teatterille aivan vielä siitäkään syystä, että jos joku näkisi monikymmenpäisen joukon monenikäisiä ihmisiä tanssimassa hymyssä suin vaikka vettä sataa ja lämpötila on alle kymmenen astetta, saattaisi ensimmäinen reaktio olla soittaa valkotakkisille.

Mutta ehkäpä kelit lämpenevät ennen esityskauden alkua ja TE arvon katsojat pääsette nauttimaan Viulunsoittajasta parhaassa mahdollisessa säässä.

- Arttu -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti